Echipa de medici veterinari

Dr. Corneliu Simion, medic veterinar

clinica veterinara Tazy Vet - medic veterinar Corneliu Simion

Medic veterinar specialist in Urgente veterinare si Ecografie, cu competente in Medicina interna, Dermatologie, Examen laborator.

Dr. Corneliu Simion este absolvent al Facultatatii de Medicina Veterinara Bucuresti, promotia 1999. Ca student a inceput practica in postul de asistent in camera de garda din clinica veterinara si s-a specializat in medicina de urgenta.

Experienta de peste 10 ani ca medic pe ambulanta veterinara si numeroasele cursuri de specializare il recomanda pe dr. Corneliu Simion ca fiind unul dintre cei mai bine pregatiti medici in medicina de urgenta si terapie intensiva.

Dr. Mircea Razvan Zeta, medic veterinar

clinica veterinara Tazy Vet - medic veterinar Mircea Razvan Zeta

Medic veterinar specializat in chirurgie abdominala, traumatologie si ortopedie, cu competente in Medicina interna si Ecografie.

Dr. Mircea Razvan Zeta este absolvent al Facultatii de Medicina Veterinara Bucuresti, promotia 2004. Inca din timpul facultatii a lucrat ca asistent al Dr. Elefterescu, apoi ca medic pe ambulanta in medicina de urgenta si ca medic clinician si chirurg.

In urma cursurilor de perfectionare dr. Mircea Razvan Zeta a obtinut si competenta in Imagistica - Ecografie si Radiologie.

Dr. Tudor Bogdan Ertatu, medic veterinar

clinica veterinara Tazy Vet - medic veterinar Tudor Bogdan Ertatu

Dr. Tudor Bogdan Ertatu este medic veterinar, absolvent al Facultatii de Medicina Veterinara Bucuresti promotia 2006. A absolvit cursurile de masterat cu specializarea Clinica si Farmacie in anul 2008 si are competenta in chirurgie, medicina interna si patologia animalelor exotice.

Ca medic veterinar a continuat sa se pregateasca profesional, a lucrat si a urmat numeroase cursuri de specialitate atat in tara, cat si in strainatate.

Preocuparea si pasiunea pentru animale exotice l-au motivat sa aprofundeze aceasta latura a medicinii veterinare, iar experienta acumulata il recomanda pe dr. Tudor Bogdan Ertatu ca fiind unul dintre cei mai bine pregatiti medici in patologia si tratamentul pasarilor exotice, reptilelor, rozatoarelor si altor animale exotice.

Dr. Adriana Luminita Moise, medic veterinar

clinica veterinara Tazy Vet - medic veterinar Adriana Luminita Moise

Dr. Adriana Luminita Moise este medic veterinar, absolventa a Facultatii de Medicina Veterinara Bucuresti promotia 2005.

Dr. Adriana Luminita Moise a acumulat experienta lucrand timp de 6 ani ca asistent veterinar in domeniile chirurgie si medicina veterinara experimentala, iar in ultimii 7 ani a profesat ca medic veterinar generalist in clinici veterinare cu traditie.

Competente medicale in Medicina interna, Chirurgie de urgenta, Diagnostic imagistic si de laborator.

Dr. Daniela Luciana Bajenaru, medic veterinar

clinica veterinara Tazy Vet - medic veterinar Daniela Luciana Bajenaru

Dr. Daniela Luciana Bajenaru este medic veterinar, absolventa a Facultatii de Medicina Veterinara Bucuresti si a Masterului in animale de Companie si Sport, promotia 2014. Licentiata in histopatologia sferei ORL la animalele de companie.

Dr. Daniela Luciana Bajenaru face parte din echipa clinicii veterinare non-stop Tazy Vet din anul 2011, lucrand in primii ani ca asistent veterinar.

Cu competente medicale in abordarea si diagnosticul patologiei dermatologiei veterinare, a medicinei veterinare de urgenta, medicinei interne, diagnosticul imagistic si de laborator clinic, Dr. Daniela Luciana Bajenaru este un medic veterinar cu multa dragoste fata de animalele din clinica noastra veterinara si o recomandam cu incredere.

Dr. Razvan Zamfirescu, medic veterinar

clinica veterinara Tazy Vet - medic veterinar Razvan Zamfirescu

Dr. Razvan Zamfirescu este medic veterinar, absolvent al Facultatii de Medicina Veterinara Spiru Haret promotia 2011.

In timpul facultatii Razvan Zamfirescu a lucrat ca asistent veterinar, iar dupa terminarea acesteia a profesat ca medic veterinar.Dr. Catalin Scradeanu, medic veterinar

clinica veterinara Tazy Vet - medic veterinar Catalin Scradeanu

Dr. Catalin Scradeanu este medic veterinar, promotia 2014. Din acelasi an face parte din echipa clinicii veterinare non-stop Tazy Vet.

Interesul si pasiunea fata de medicina veterinara veterinara si fata de animale il recomanda pe dr. Catalin Scradeanu ca fiind un bun profesionist.Gabriela Ivan, asistent veterinar

clinica veterinara Tazy Vet - asistent veterinar Gabriela Ivan

Gabriela Ivan este asistent veterinar, studenta in anul IV la Facultatea de Medicina Veterinara, acesta fiind primul ei an ca membra a echipei Tazy Vet.

Gabriela Ivan s-a integrat foarte bine in echipa medicala, ne este de mare ajutor si isi desfasoara performant activitatea in cadrul clinicii noastre veterinare.Va stam la dispozitie la clinica veterinara non-stop Tazy Vet, Str. Iosif Albu nr. 74, sector 3, Bucuresti, (zona Balta Alba / Titan, in spatele magazinului Auchan, vedeti harta).