Cabinet veterinar Yupi Vet - Branesti Ilfov

Dupa mai bine de trei ani de functionare, clinica Tazy Vet se extinde. Ca urmare a cererilor clientilor nostri din zona, si identificand nevoia locuitorilor din Branesti pentru servicii veterinare, farmacie veterinara, frizerie si ambulanta, ne-am hotarat sa deschidem un cabinet veterinar in Comuna Branesti (jud. Ilfov), pe bulevardul medic veterinar dr Laura Valculescu in cabinetul veterinar Yupi Vet Branesti - Ilfov I.C. Bratianu la nr. 76.

Cabinetul nostru veterinar din Branesti asigura serviciile de rutina (vaccinari, deparazitari, controale periodice) dar si serviciile medicale veterinare necesare atunci cand animalele se imbolnavesc: consultatii, analize, ecografii, tratamente, interventii chirurgicale.

De asemenea, oferim si servicii de ingrijire veterinara cum ar fi cosmetica de confort, tuns profesional, spalat, toaleta unghiilor, urechilor si glandelor, atat la caini cat si la pisici.

Punctul farmaceutic din cadrul cabinetului veterinar ofera toata gama de produse necesare atat animalelor de companie cat si celor domestice.

In cadrul cabinetului functioneaza un pet-shop cu mancare, diete si accesorii pentru animalele de companie, dar si cu produse destinate animalelor de interes zootehnic.


Adresa cabinet veterinar Branesti Ilfov

bulevardul I.C. Bratianu la nr. 76, comuna Branesti, jud. Ilfov


Pentru urgente veterinare in afara orelor de program ne puteti contacta la Clinica veterinara non-stop Tazy Vet, situata langa Auchan Titan pe strada Col. Iosif Albu nr. 74, sector 3 Bucuresti (vedeti harta), sau ne puteti suna la numerele de telefon: